Resepi Tok Ngah

Monday, March 14, 2011

AYAM - MENU MASAKAN & HIDANGAN.

AYAM MASAK MERAH BEREMPAH
RM 2.50
AYAM MASAK ROSE
RM 2.50

AYAM MASAK MERAH SOS MADU
RM 3.00
AYAM MASAK KICAP
RM 2.50

AYAM MASAK MERAH SELAYANG PANDANG
RM 3.00

AYAM MASAK PAKPRIK ( THAILAND )
RM 2.50

AYAM KARI + KENTANG
RM 3.00

AYAM KAMPUNG KARI + BETIK
RM 5.00

AYAM KARI CINCANG ( KOSONG )
RM 2.50

AYAM GREEN CURRY ( THAILAND )
RM 3.00

AYAM MASAK SERAI ( MALAY-THAI )
RM 3.00

AYAM GORENG TEPUNG
RM 2.50

AYAM GORENG SOS LEMON ( CHINESE STYLE )
RM 4.00

AYAM GORENG SOS MADU
RM 4.00

AYAM ROASTED
RM 4.00

AYAM BAKAR 
RM 4.00

CHICKEN CHOP ( WESTERN )
RM 9.00

AYAM MASAK KICAP PETAI ( MALAY-THAI )
RM 3.00

AYAM PENYET ( SUNDANESE )
RM 4.50

No comments:

Post a Comment